fbpx

Shkrimet më të fundit

Shën Eduardi (18 mars)

Emri Eduard është jo i rrallë ndër shqiptarë, prandaj dhe i urojmë të gjithë Eduardët për emrin e...

Shën Kutberti (20 mars)

Në kalendarin ortodoks të ditës së sotme kujtohet edhe Shën Kutbert (Cuthbert) Çudibërësi, i cili...

Loading