fbpx
Ikona dhe miniatura mesjetare në Shqipëri (Theofan Popa)

Ikona dhe miniatura mesjetare në Shqipëri (Theofan Popa)

   Ikona dhe miniatura mesjetare në Shqipëri    ( PDF ) Icônes et miniatures du Moyen âge en Albanie    ( PDF )   Ikona dhe miniatura mesjetare në Shqipëri    ( HTML ) Icônes et miniatures du Moyen âge en Albanie     ( HTML ) Theofan Popa, (1974) © Shtëpia...

Ikona – afreske në Shqipëri

Kërkojmë një bashkëpunëtor, i cili të marrë përsipër vullnetarisht seksionin e Ikonografisë, për ta plotësuar me ikona e afreske nga kishat e Shqipërisë.  Lidhje : Afreske te Kishes se Shen Kollit, Daullas, Libofshe, Fier. (Adriana Mile)...