fbpx

Kategori: Përkthimet e dyta

Kremtore e Kishës Orthodokse, 1947

 Libri i plotë Kremtore në pdf [gra] (12.2 mb) libri i ndarë në kapituj Parëthënie (0.05 mb) Lutje të Ndryshme (1.2 mb) Kanuni i Vogël i Shën Marisë (0.7 mb) Kanuni i Math i Shën Marisë (0.8 mb) Lutësorja (5.4 mb) Të Kremtet e...

Read More

Triodi dhe Pesëdhjetorja, 1952

 Libri i plotë Triodi dhe Pesëdhjetorja në pdf [gra] (8.25 mb) Libri i ndarë në kapituj E Diela a Publikanit edhe Farisianit (0.2 mb) E Diela e Birit Prodik (0.3 mb) E Diela e te Lidhurave (0.3 mb) E Diela e Bardhe (0.2 mb)...

Read More
Loading