fbpx

Petro Nini Luarasi

Mallkim i Shkronjavet Shqipe dhe Çpërfolja e Shqiptarit

Mallkim i Shkronjavet Shqipe dhe Çpërfolja e Shqiptarit

 Libri i plotë Mallkim i Shkronjavet Shqipe dhe Çpërfolja e Shqipëtarit Petro Nini Luarasi, 1911 Libri i plotë Επιτίμιον των Αλβανικών Γραμμάτων και η απολογία του Αλβανού, Πέτρος Ν. Λουαράσης [Qortimi i letrave shqipe dhe apologjia e shqiptarit] Petros Luarasis,...