fbpx

Bekim Lumi

Shakespear-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit

Shakespear-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit

 Bekim Lumi: SHEKSPIRI DHE KANUNI I LEKË DUKAGJINIT Një studim krahasues i tragjedisë Makbethi të William Shakespear-it në kontekst me kodin zakonor shqiptar “Kanuni i Lekë Dukagjinit”. Botim dygjuhësh: shqip dhe anglisht Prishtinë, 2019 © Familja e Bekim Lumit...

Fan S. Noli

Fatmir Minguli

Femi Cakolli

Gjergj Qiriazi

UDHËTARI (1894)

UDHËTARI (1894)

  UDHËTARI nga kjo Botë ndë tjetërën” (The Pilgrim’s Progress), 1927 © Instituti për Studime Shqiptare dhe Protestante, 2018. LIBRI NË SHFLETUES    

Kostandin Kristoforidhi

Lef Nosi

Moikom Zeqo

Naim Frashëri

Naun Kule

Skënder Gashi

Stefan Martiko

Vangjush Ziko

Xhevat Lloshi