fbpx

Biblioteka të tjera

Libra, materiale dhe burime albanologjike

Libraria imehttps://fliphtml5.com/bookcase/kkgnu e-ALBANICA - Biblioteka Kombëtare e Shqipërisëhttp://www.bksh.al/gsdl/cgi-bin/library.exe ADE - Arkivi digjital Elbasanwww.elbasaniad.org Biblioteka Publike Shkodërwww.bibliotekashkoder.com/digital Dr. Robert...

Lidhje mbi besimin ortodoks

Lidhje në gjuhë të tjera

Myriobiblos - Biblioteka e Kishës së Greqisë (nëntë gjuhë): http://www.myriobiblos.gr/texts/english/index_en.html Mystagogy Resource Center: https://www.johnsanidopoulos.com Orthodoxy through Patristic, monastic & liturgical study: http://www.monachos.net/ ICL -...

Lidhje biblike

Lidhje liturgjike

Tekste liturgjike online

TEKSTE LITURGJIKE Tekstet liturgjike greqisht (Të gjitha vëllimet) http://glt.goarch.org/ Tekste liturgjike dygjuhëshe në anglisht dhe sllavishte kishtare – ROCOR, Patrikana e Moskës http://orthodoxaustin.org/liturgical-texts/http://www.st-sergius.org/servicesE.html...