Libri i plotë

Mallkim i Shkronjavet Shqipe dhe Çpërfolja e Shqipëtarit
Petro Nini Luarasi, 1911

Libri i plotë

Επιτίμιον των Αλβανικών Γραμμάτων και η απολογία του Αλβανού, Πέτρος Ν. Λουαράσης
[Qortimi i letrave shqipe dhe apologjia e shqiptarit]
Petros Luarasis, 1911