fbpx
Vangjeli i Shën MatesëVangelo di san Matteo

Vangjeli i Shën Matesë
Vangelo di san Matteo

Përkthimi në gjiuhën arbëreshe qe marrë nga teksti i tërë i "C.E.I." Me shënime dhe shpjegime të Etërvet Jesuitë të “Civiltà Cattolica”. I prierrë në gjuhën arbëreshë nga zoti Emanuil Jordani, e prof. Gustin Jordani. Me pranimin e zotërisë kishtare. Pronë artistike...