fbpx

Armela Hysi

Bekim Lumi

Shakespear-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit

Shakespear-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit

Bekim Lumi: SHEKSPIRI DHE KANUNI I LEKË DUKAGJINIT Një studim krahasues i tragjedisë Makbethi të William Shakespear-it në kontekst me kodin zakonor shqiptar “Kanuni i Lekë Dukagjinit”. Botim dygjuhësh: shqip dhe anglisht Prishtinë, 2019 © Familja e Bekim Lumit &...

Erlet Shaqe

Fan S. Noli

Fatmir Minguli

Femi Cakolli

Bibliologjia

Bibliologjia

© Shkolla Biblike “ILIRIA”, Prishtinë 2016. 

Gjergj Qiriazi

UDHËTARI (1894)

UDHËTARI (1894)

  UDHËTARI nga kjo Botë ndë tjetërën” (The Pilgrim’s Progress), 1927 © Instituti për Studime Shqiptare dhe Protestante, 2018. LIBRI NË SHFLETUES    

Kostandin Kristoforidhi

Lef Nosi

Martin Kuka

Moikom Zeqo

Naim Frashëri

Naun Kule

Paul Washer

Rik Lubbers

Skënder Gashi

Stefan Martiko

Vangjush Ziko