Jeta Kristiane II (Revistë fetare e përmuajshme – organ i KOASh-it)
Numrat 1-10 (mars 1941 – dhjetor 1942)
Pesë vëllimet e Jetës Kristiane u dhuruan të skanuara nga znj. Zografa Kokthi dhe vëllai i saj, z. Llazar Nushi, si trashëgimi e babait të tyre, Vlash Nushi.

LIBRI NË SHFLETUES
LIBRI NË PDF