Select Page

Imzot Visarion Xhuvani

VEPRA, 2007

VEPRA, 2007

Vepra e Fortlumturisë së Tij, Dr. Vissarion Xhuvani 1. Për Kishën Ortodokse Shqiptare 2. Në Kuvendin e Shqipërisë 3. Për jetën dhe veprën Përgatitur nga: Nos Xhuvani & Pavli Haxhillazi Tiranë, 2007. LIBRI NË SHFLETUES LIBRI NË PDF      ...

Na flet Visarion Xhuvani, 2008

Na flet Visarion Xhuvani, 2008

Nos Xhuvani – Pavli Haxhillazi Tiranë, 2008. Pjesa e parë e librit (84 faqe) paraqet pesë trajtesa të Imzot Visarion Xhuvanit, shkruar në vitet 1926-1937, të cilat paraqesin platformën e tij kombëtare për një Kishë të pavarur në Shqipëri. Pjesa e dytë (f. 85-193)...