Jeta Kristiane IV (Revistë fetare e përmuajshme – organ i KOASh-it)
Numrat 1-12 (mars 1943 – shkurt 1944)
Pesë vëllimet e Jetës Kristiane u dhuruan të skanuara nga znj. Zografa Kokthi dhe vëllai i saj, z. Llazar Nushi, si trashëgimi e babait të tyre, Vlash Nushi.

LIBRI NË SHFLETUES
LIBRI NË PDF