Select Page

TEKSTE LITURGJIKE NË FAQEN E KOASh-it

Faqja e Kryepeshkopatës së Tiranës përmban ribotime prej KOASh-it të disa përkthimeve të Imzot Fan S. Nolit, përshtatur në shqipen e sotme me disa shtesa të vogla.
Gjithashtu kjo faqe ka huazuar të gjithë librat liturgjikë shqip të Imzot Nolit, të cilët janë shkarkuar nga faqja jonë ShqiptarOrtodoks.com dhe hedhur prej tyre në Scribd.com:

https://orthodoxalbania.org/alb/index.php/al/besimi-orthodhoks/tekste-liturgjike