UNGJIJTË DHE VEPRAT E APOSTUJVE
Євангелія І Дії Апостолів
Shqip-ukrainisht / Албанський – Український

LIBRI NË SHFLETUES
LIBRI NË PDF
LIBRI I NDARË NË KAPITUJ

UNGJILLI SIPAS MATEUT-ЄВАНГЕЛІЄ ВІД МАТВІЯ (1 MB)
UNGJILLI SIPAS MARKUT-ЄВАНГЕЛІЄ ВІД МАРКА (1 MB)
UNGJILLI SIPAS LUKËS-ЄВАНГЕЛІЄ ВІД ЛУКИ (1 MB)
UNGJILLI SIPAS GJONIT-ЄВАНГЕЛІЄ ВІД ІВАНА (1 MB)
VEPRAT E APOSTUJVE-ДІЯННЯ АПОСТОЛІВ (1 MB)